Wie zijn wij?

Sinds januari 2015 zijn wij, VeKa Auto BV handelend onder de naam Autobedrijf G. Doggen, in Bergen op Zoom gevestigd. We zijn gestart in de Oude Moerstraatsebaan, maar daar waren we al snel uit ons jasje gegroeid. Sinds maart 2017 zijn we dan ook te vinden in het mooie pand aan de Gagelboslaan 161. Bij veel mensen bekend als de oude Saabgarage.

Op dit adres hebben wij een schitterende showroom en een moderne werkplaats. Sinds 2019 zijn wij naast Autocrewlid ook Vetos dealer. Dit betekent dat we Toyotaspecialist zijn, naast onze specialistische kennis m.b.t. de Franse merken. Uiteraard zijn ook alle andere merken zijn bij ons welkom voor APK, onderhoud of reparatie. Voor alle producten en diensten kunt u bij ons terecht. Zelfs bij schades en bij pech kunnen wij u van dienst zijn.

'Kan niet' bestaat niet bij ons! Service staat bij ons hoog in het vaandel!

In onze showroom hebben wij voor u een ruime keus in (jonge)occasions. Doordat wij ook auto's zelf importeren kunnen wij u deze occasions voor zeer scherpe prijzen aanbieden! Maar ook voor een nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres. En hoewel we gespecialiseerd zijn in de Franse merken kunnen wij alle merken leveren!

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0164-820389 of mailen naar info@doggenauto.nl.

Wij zien u graag bij Autobedrijf G. Doggen in Bergen op Zoom!